Sponsor Reklam





Kertenkele 35. Bölüm izle Tek Parça Son Yeni Sezon !! 19 Eylül 2015 #Kertenkele


Kertenkele 35. Bölüm Özeti: Kertenkele Kız Kardeşi Ve Zehrayı Kurtarmayı Başarmıştır.Fakat Bunu Öğrenen Ünsal Krizlere Girmeye Başlar Zehra'nın Dedesi ise Kertenkele'yi Tebrik eder Ve KErtenkeleye Kapılarını Açmaya Başlarlar.Öte Yandan Betül'de Abisi'ne Olan Güveni Daha Bir Artmaya Başlar.

Kertenkele 35. Bölüm Full Hd izle 27-06-2015,Kertenkele 35. Bölüm Takılmadan izle,Kertenkele 35. Bölüm Hemen seyret,Kertenkele son bolum izle,Kertenkele 35. Bölüm Full izle,Kertenkele 35. Bölüm internetten izle,Kertenkele 35. Bölüm Takılmadan izle,Kertenkele 35. Bölüm Full izle,Kertenkele 35. Bölüm izle ,Kertenkele 35. Bölüm izle

Konusu :
Kertenkele Dizisi" fazla maliyet istemeden ATV kanlının bir iç yapımı olarak ekranlara gelecek. Kertenkele rolü ise tanıdık bir yüze ait Timur Acar karşımıza bir hırsız olarak çıkacak. Kertenkele Dizisi Konusu ise şu şekilde ; Profesyonel bir hırsız olan Kertenkele sürekli suç işler ve peşine düşen komiser ise Erdinç Gülener olacak. Kertenkele yine kaçarken bir köye sığınır ve onu imam sanan köylüye uyarak bu rolü sürdürür.
Sahte imam olarak dizide gözüken Kertenkele bir kıza aşık olur aşık olduğu için mecburen bu köyde kalmaya devam eden Kertenkele eski hayatına mı dönecek yoksa sevdiği uğruna yaptığı rolü sürdürecek mi? Komiser ile olan kovalamaca nasıl gelişecek ? Kertenkele Dizisi kadrosunda Timur Acar ve Erdinç Gülener haricinde Şemsi İnkaya Sinan Çalışkan ve Umut Oğuz'da rol alacak. Bu ay içerisinde başlamasını beklediğimiz yapım bizleri komedi ve gülmek için ekran başına davet ediyor.

Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.