Sponsor Reklam





Alın Yazım 222. Bölüm Full izle Yeni Bölüm !! 15 Eylül 2015 #AlınYazım


Alın Yazım 222. Bölüm Özeti: Yine Heyecan Yine Gerilim Asya ile Yiğit Giderlerken Son kez Asya Neriman Hanımı arayıp Durumu Bildirmek için Telden Arar Fakat Selma Yine Yapar Yapacağını Ve Tel'den Nerede Olduklarını Öğrenir.

Alın Yazım 222. Bölüm Tek Parça izle,Alın Yazım 222. Bölüm Full izle,Alın Yazım Son Bölüm izle,Alın Yazım 15 Eylül izle,Alın Yazım Yeni Bölüm izle,Alın Yazım 222. bolum izle,Alın Yazım 222. Bölüm Full izle,Alın Yazım 222. Bölüm Youtube izle,Alın Yazım 222. Bölüm izle

Asya ile Yiğit Tam Kurdulduk Die Sevinirken Tam Aşklarını Yaşamaya Başlamış iken Selma Yine Onları Ele Verir Ve Oradan Uzaklaşmalarına Engel Olur.Diğer Taraftan Savaş ise Yiğit Gideceğini Düşünerek Kendi Kendine Kızmaya Başlar.Bakalım Daha Neler Olacak Şimdiden Merak Konusu ?

Diğer Taraftan Selma Hemen Savaş'ı Arayıp Asya ile Yiğit'in Yerini Bulduğunu Söyleyince Savaş Sevinçten Havalara Uçar Bakalım Daha Neler Olacak.Öte Yandan Melek ise Ercan'a Ailesinin Böyle Bir ilişkiye Karşı Çıkacağını Söylemeyi Başaracakmıdır.Ercan Sevinçli Bir Şekilde Meleğin Yanına Giderken Duyacakları Sözler Hiç Hoş Olmayacağı Gibi Gözüküyor.

Labels: , , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.