Sponsor Reklam





Müge Anlı 14 Eylül izle 2015 Full Tek Parça !! 14.09.2015 #MügeAnlı

Müge Anlı 14 Eylül 2015 Özeti: Atv'de Kaç Sezondur Devam eden Müge Anlı ile Tatlı sert Programı Bu Gün Üzücü Bir Açılış Yapmakta Kalmıştır.Müge Anlı Dağlıca'da Verilen Şehitlerden Dolayı Çok Üzüldüğünü Ve Dimdik Ayakta Durma Mesajı Vererek Programına Kaldığı Yerden devam ediyor.

Müge Anlı 14 Eylül izle,Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Eylül 2015 izle,Müge Anlı 14 Eylül 2015 izle,Müge Anlı Son Bölüm izle,Müge anlı Yeni Bölüm Tek Parça izle,Müge Anlı Full izle

Müge Anlı Yeni Bölüm Özeti: Müge Anlı Şafağ'ı Annesine Kavuşturmayı Başaracakmıdır.Gerçekten Şafağ'ın Bu Yaşa Gelmesi için Büyük Savaşlar Vermiş Ve Gerçekten Çok Zulum Görerek Yetişmiş Acaba Şafak Aradığı Annesine Kavuşacakmıdır Gerçekten Merak Konusu?

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. ATV Müge Anlı'yla Tatlı Sert yeni bölüm fragmanı haberimizin devamında.

Sadece Türkiye'de değil dünyanın bir çok ülkesinde soluk soluğa izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert çok daha güçlü, çok daha dinamik döndü.Araştırmacı-gazeteci Müge Anlı 9'uncu yılında da yine birbirinden çarpıcı konular ve uzman ekibiyle izleyicilerini atv ekranlarına kilitliyor. 

Labels: , , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.